A kemoterápia után javult Karel Gott állapota

Forrás: RIA Novosti/Ruslan Krivobok -
Karel Gott rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karel Gott nemrég befejezte a négy hónapja elkezdett kemoterápiás kezelést, és úgy tűnik, hogy a nyirokcsomórákban szenvedő énekes első leletei nagyon is biztatóak.

„Az ideiglenes eredmények arra utalnak, hogy a kezelés sikeres volt, de csak március közepén dől el, hogy sikerült-e legyőzni a rákot" - közölte a 76 éves énekes szóvivője.

Karel Gott nagy sikernek örvend Csehországban, ugyanis tavaly már a 40. alkalommal választották meg az év énekesének. November elején derült ki, hogy rákos most pedig közleményben köszönte meg a prágai Egyetemi Közkórház orvosainak és ápolóinak, valamint

barátainak és rajongóinak a támogatást.

Karel Gott világszerte 50 arany-, ezüst- és platinalemezt nyert el. Forrás: RIA Novosti/Ruslan Krivobok

„Az elkövetkező néhány hónapban lesz időm elgondolkodni azon, miként szerezhetek örömöt támogatóimnak" - mondta a „csehek csalogánya”, utalva az előtte álló lábadozási időszakra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.