A tetoválások és a piercingek ideje lejárt! Legalábbis Karim Boumjimar így gondolta, ezért egy kreatívabb önkifejezési módot választott: megvált köldökétől és a mellbimbóitól is, most pedig műtárgyként árusítja őket.

A Londonban élő és alkotó, 18 éves, spanyol-marokkói származású művész, Karim Boumjimar megdöbbentő döntésre szánta el magát:

eltávolítatta a köldökét és a mellbimbóit is.

Ha valamelyikre szükséged lenne, akkor mázlid van, mert a Boumjimar műtárgyként árusítja őket, és reméli, hogy akár 1000 fontot, azaz 390 ezer forintot is kaphat értük.

Forrás: Twitter

És hogy miért éri meg beszerezni ezeket a különlegességeket? Boumjimar nem sokkal a műtét után képeket is posztolt az Instagramjára, és mint kiderült,

a mellbimbóiból csini kis fülbevakókat készített.

Forrás: Twitter

A Dazed interjút is készített a művésszel, kiderült, hogy Boumjimar azért akarta megváltoztatni a testét, mert úgy tekint rá, mint egy üres vászonfelületre.

„A testünk eszköz arra, hogy megmutassuk, milyenek vagyunk emberként” - nyilatkozta.

Boumjimar bevallotta, hogy egyébként csak nemrég találta ki, hogy leszedeti a mellbimbóit. Az pedig külön érdekes volt számára, hogy rengeteg biztatást kapott ehhez az internetről, ami nagyban megváltoztatta a gondolkodását.