Friss hír Törőcsik Mariról: már jobban van

Forrás: Kallos Bea - MTI -
Törőcsik Mari kórház esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus végén került kórházba a nemzet színésze, velemi birtokán vesztette el egyensúlyát és elesett. Szerencsére azonban nem történt komoly baj, a biztonság kedvéért azért bent tartották egy kis ideig.

Törőcsik Mari alaposan ráijesztett mindenkire amikor kiderült, hogy kórházban van. Augusztus végén velemi otthonában történt a baleset, ezért a szombathelyi kórház sürgősségi osztályára szállították. Nemrég viszont haza is engedték a színésznőt, komolyabb baja szerencsére nincs.

Forrás: Kallos Bea - MTI

A legendás művésznő 8 évvel ezelőtt a klinikai halálból tért vissza, azóta gyakran szédül, ezúttal is így ütötte meg magát. "Nagyon jól érzem magam, egy hintaszékben ülök és hintázok" - mondta a Story Extra stábjának Törőcsik Mari. "

Állandóan fogom magam és elzuhanok. Az agyam nem bírja a gyors frontokat.

Alig tudtak tartani hárman. Befeküdtem kivizsgálásra, és egy kicsit rendbe hoztak. Sürgősségi mentővel bevittek, és három vagy négy nap múlva kiengedtek" - árulta el Törőcsik Mari, aki évekkel ezelőtt kómába került, küzdöttek az életéért, és végül sikerült felépülnie. "Ennyit adott nekem az Isten, ennyi. Visszaadta az életemet, kicsit nagy árat fizetek érte, de élek. Én meg élni nagyon szeretek" - mondta a színművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.