Miután két gyermeket is szült a 34 éves Angela Timson úgy érezte, hogy vaginája nagyon tág lett, ezért júliusban belevágott egy új, fiatalító lézeres kezelésbe, hogy visszakapja régi nemiszervét.

A terhesség és a szülés után sok nő elveszíti a vaginája izmainak fiatalságát. Van erre egy kezelés, amit az angliai Genesis klinikán fejlesztettek ki és azt ígérik, hogy az eljárás műtét nélkül helyreállítja a vagina izmainak fiatalságát.

Angela TimsonForrás: Youtube

"Két hatalmas babának adtam életet. Ezután úgy éreztem, hogy nagyon kitágultam odalent és még a hüvelyi szárazságtól is folyamatosan szenvedtem"- nyilatkozta a Daily Mailnek Angela Timson, akin először végeztek ilyen jellegű beavatkozást. 

"A kozmetikus, aki ajánlotta a nem sebészeti kezelést azt mondta, hogy ez segít a hüvely összehúzódásában és érzékenységének növelésében, a szárazság megszüntetésében és az inkontinenciára is megoldást nyújthat" - magyarázta az anyuka.

Dr. Natasha Ranga és Emma Soos a klinika igazgatója is hasonló tüneteket tapasztalta, miután ők is két gyermeknek adtak életet. Keresték a megoldást a szülés utáni nemiszervi problémákra, és úgy tűnik meg is találták. Létrehoztak egy hengerszerű műszert, amit a vaginába juttatnak és ezzel a módszerrel lézereik körbe a kívánt felületet.

Forrás: Youtube

 "Nem fájt, az egyetlen kis kellemetlenség az volt, mikor a ketrecet kihúzták belőlem, mert az izmok már feszesedni kezdtek" – mesélte a kezelésről Angela. Utána vártunk négy napot és együtt voltunk a párommal, aztán a kezelés után egy héttel is. A szex is igazán jó volt! Még soha nem volt problémám az orgazmussal, de utána mind a két alkalommal intenzívebb volt az élmény".

Az alternatív vaginaplasztika ára 995 font (kb 350 ezer forint), ami három kezelést tartalmaz és nemcsak a szárazságra, a kitágulásra is megoldást nyújt, valamint a terület vérkeringést is javítja.