A brit férfi a felesége méhlepényéből csinált egy kiadós angol reggelit. Ha ez nem lenne elég, a gyomorforgató eseményt még videóra is rögzítette.

Az angol reggeli, amit Ross Watson elfogyasztott, nem volt a leghagyományosabb. A só és bors mellett barna mártás, kolbász és méhlepény is volt a tányérján! A reggeli megvalósulásához a felesége mellett a fia is hozzájárult. A 32 éves férfi szerint neje, Heather méhlepénye ehető, tápláló, ezért nem hagyja kárba veszni. Utánanézett, hogyan lehet elkészíteni egy ilyen ínyenc fogást: a placenta egy részét megfőzte, a többit nyersen fogyasztotta kolbásszal, babbal és pirítóssal – írja a Daily Star

Forrás: Little Earthling Photography

"Kilenc hónapig főzte, én meg tíz perc alatt megettem" – mondta a férfi, aki szerint a méhlepénynek olyan íze van, mint egy rossz steaknek. 
A videó sokakat felháborított, ezért a kommentelők az apukát csak Hannibal Lecternek nevezik. A placentaevés az állatvilágban természetes, de az emberek között sem Ross az első, aki megkóstolta. Az elfogyasztásával kapcsolatosan rengeteg pozitív tulajdonságról cikkeztek a lapok. Állítólag csökkenti a szülés utáni depresszió kialakulásának esélyét, ráadásul tele van értékes tápanyagokkal, amik jó hatással vannak az anya a szülésben legyengült szervezetére.