Halálos betegre szoláriumozta magát egy édesanya

Forrás: Thinkstock -
halál szolárium rák UV sugárzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 3 gyerekes édesanya annyira túlzásba vitte a szoláriumozást, hogy mindösszesen 8 hét maradt hátra az életéből.

Louise Cook fiatal kora óta hódolt a szoláriumozásnak, hetente háromszor. Idővel a túlzott szoláriumhasználat miatt a nő egy foltot észlelt a testén, amelyről kiderült, hogy

egy agresszív bőrrák tünete.

Későn vette észre, a hátán éktelenkedő folt addigra már viszketett és vérzett. Az orvosi vizsgálat további 4-féle rákot diagnosztizált, különböző szervi érintettséggel. A szakvélemény szerint egyértelműen a kontroll nélküli szolárium okozta a betegségeket – írta meg a Mirror.

Forrás: Thinkstock

A fiatal nő első férjétől 23 évesen vált el két gyermekével, majd ezt követően ismerte meg második férjét, akivel egy harmadik kisbabát is vállaltak. Sokáig azonban nem tudják élvezni a közös életet, ugyanis a nőnek mindössze

8 hete maradt hátra.

Louise próbál a pozitívumokra koncentrálni, például nyaralási ajánlatokat böngész annak tudatában, hogy ez lesz az utolsó közös utazása a családjával.

„Szeretném, hogy erre a nyaralásra emlékezne a családom, ha már nem leszek" – mesélte Louise.

A nő nem enged teret a ráknak a mindennapokban. Elhatározta, hogy hátralévő idejében csak azzal foglalkozik, hogy minél több időt tudjon azokkal tölteni, akiket szeret.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.