Nagyon szokatlan, de mégsem lehetetlen: egy várandós nő a terhessége alatt újra állapotos lett. A dolog plusz érdekessége, hogy az anyukának olyan betegsége van. amely miatt nem is lehetne gyereke.

Kate Hill olyan különleges helyzetben van, hogy esetéhez hasonlót mindösszesen 10 alkalommal találtak a történelemben. A nő 2006 óta szenved PCOS betegségtől, melynek következtében nem lehetett gyermeke.

Kate Hill PCOS betegségtől szenved, melynek következtében nem lehetett gyermeke.Forrás: Today Tonight

A PCOS nem más, mint policisztás petefészek szindróma, mely a nemzőképtelenségen túl vérzészavart is okoz, illetve erőteljes szőrnövekedést.

Az ausztrál asszony emiatt hormonkezelésben részesült, így sikerült teherbe esnie. A két terhesség között mindösszesen 10 nap eltérés volt, ami furcsa jelenség, de nem lehetetlen. Egy szexuális együttlét után a férjétől származó hímivarsejtek megtermékenyítették Hill petesejtét, ám 10 nappal később egy újabb életképes petesejt jelent meg, melyet a 10 nappal azelőtti hímivarsejtek újra megtermékenyítettek. - tudta meg a Yahoo.com 

Kate Hill két terhessége közt mindössze 10 nap eltérés voltForrás: Today Tonight

Olívia és Charlotte programozott császármetszés útján jöttek a világra, ám látszik rajtuk, hogy nem teljesen egyidősek. A babák 2015 decemberében születtek, és azóta is egészségnek örvendenek. Az első ehhez hasonló esetet 1960-ban dokumentálta a szakirodalom.