Roberto Esquivel Cabrera hatalmas szerszámmal éli a mindennapjait, de bármennyire is furcsán hangzik, ő egyáltalán nem boldog ettől. 

Roberto Esquivel Cabrera hímvesszője olyan hatalmas, hogy mindenben csak gátolja az 54 éves férfit. A magánélete romokban hever, hiszen a nők teljesen megriadnak, amikor meglátják a nemi szervét, ezért magányosan éli a mindennapjait.  

Roberto Esquivel Cabrera hímvesszője a térdéig érForrás: NORTHFOTO/Ruaridh Connellan / Barcroft Media/Ruaridh Connellan/Barcroftimages

A munkájában is gátolja a hatalmas testrész, hiszen egészen a térdéig ér, így korlátozza a szabad mozgásban. Azt is elárulta, hogy nemi szerve majdnem 1 kilót nyom. Szerette volna, ha a mexikói egészségügy rokkanttá nyilvánítja, ám ehhez különféle vizsgálatokon kellett átesnie.

Nincs magánélete, és dolgozni is csak nehezen tudForrás: NORTHFOTO/Ruaridh Connellan / Barcroft Media/Ruaridh Connellan/Barcroftimages

A röntgenvizsgálat megállapította, hogy Cabrera hímvesszője mindössze 15 centi, a többi csak a feleslegesen köré nőtt bőrszövet. Így a rekordtartó továbbra is Johan Falcon, aki 33 centis szerszámmal rendelkezik.