Egy tigris támadta meg a halászt, akinek a dulakodás következtében tönkrement az élete.

Hashmot Alit fiatalkorában érte a támadás, amikor egy erdőszéli kanálisban kikötötte a csónakját Dél-Bangladesben, majd elaludt. Kis idő elteltével arra riadt, hogy rátámadt egy óriási tigris. 

Az is csodával határos, hogy életben maradt a férfiForrás: Northfoto

A vadállat a férfi arcát célozta meg, és amikor az már üvöltött a fájdalomtól, ki akarta cibálni a csónakból. Szerencsére Hashmotnak volt annyi lélekjelenléte, hogy az evezővel megüsse a ragadozót, aki megijedt ettől a váratlan reakciótól, és otthagyta súlyosan sérült áldozatát. 

Elképesztő sérüléseket szenvedett a halászForrás: Northfoto

Arra járó halászok fedezték fel a sebesültet, akit kórházba szállítottak, de az orvosok már nem tudták megmenteni az arcát. Azóta már rengeteg idő eltelt, Hashmot pedig elszigetelten éli az életét, hogy ne érjék bántó megjegyzések a sérülései miatt.

Arról álmodozik, hogy egyszer majd plasztikai műtéttel rendbe hozzák, de pillanatnyilag erre nincs pénze – írta meg a Daily Star.

Átlőtt arcú férfi őrjöngött egy kórházban Brazíliában
Egy kórházban készített felvétel járta be az internetet, amelyen egy átlőtt arcú férfi tért be egy sürgősségi osztályra, de olyan őrültként viselkedett, hogy azt hitték, megszállta valami. Nézd meg a videót itt...