Hihetetlen mikre képes manapság a plasztikai sebészet: egy fiatal férfiból faragtak felfoghatatlanul bombázó nőt. 

Cassandra Cass egy tanyasi fiú volt, akit az agresszív apja, illetve a családja többi tagja is kiközösített, mikor kiderült: semmi másra nem vágyik, csak hogy egy gyönyörű nő lehessen. 

Így néz ki ma, az egykor férfiként született nőForrás: NORTHFOTO/Ruaridh Connellan / Barcroft Media/Ruaridh Connellan/Barcroftimages

18 éves korában megelégelte a kettős életét, ezért Floridába költözött, hogy megvalósítsa az álmait. Női ruhákban kezdett járni, megtanult sminkelni és megtett minden tőle telhetőt, hogy egyre inkább hasonlítson egy nőre. Később azonban elhatározta magát, és vállalta a hormonkezelést, később pedig a plasztikai műtéteket is. 

Ezt követően az élete gyökeres fordulatot vett, elmesélése szerint soha életében nem érezte magát ennyire jól, mint az "új bőrében". Színésznőként szerepeket kapott, indult a Transzszexuális szépségversenyen is, és bármibe kezd, siker kíséri az útját. 

Soha életében nem volt még olyan boldog, mint mostForrás: Instagram

Az édesanyja azóta egy rákos megbetegedés következtében életét vesztette, ezért sajnos neki már nem tud beszámolni a sikereiről. 

Megszülte, most pedig szoptatja gyermekét a transznemű férfi
Felrobbantotta az internetet Evan Hempel fotója és története. 2003-ban kezdte el szedni a hormonkészítményeket azért, hogy végre férfi lehessen, a szülés csodájáról azonban sosem akart lemondani. Fotók!