Elképesztő orvosi eset látott napvilágot nemrég: egy kisbaba végtagok nélkül érkezett a világra. Szívszorító látvány! 

A szülei mit sem sejtettek arról, hogy leendő gyermekük ilyen súlyos születési rendellenességgel fog a világra érkezni. Hidegzuhanyként érte őket a szembesülés, hiszen a kislánynak egyetlen végtagja sincs. 

A házaspár ennek ellenére úgy döntött, tisztességgel fel fogják nevelni a gyermeketForrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

Az orvosok szerint "ezt leszámítva" a baba teljesen egészséges, nincsen belső szervi elváltozása, életképes. Az indiai pár ettől függetlenül egy büntetésnek éli meg Istentől  a beteg gyermek születését. 

Isten csapásának tartják a kislánytForrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

Az elkeseredett szülők azonban leszögezték, hogy tisztességgel fel fogják nevelni a gyermeküket, akire valószínűleg nagyon nehéz élet vár. 

Sajnos az is tény, hogy a korszerű orvosi vizsgálatokkal már a terhességi korai szakaszában kimutatható lett volna a genetikai elváltozás. 

Megoperálták a 8 végtaggal született kisfiút
A Karam névre keresztelt kisfiú 7 hónapig élt a plusz végtagokkal, majd ezt követően Indiába repült a szüleivel, ahol egy hosszas operáció keretein belül eltávolították a felesleges kinövéseket.