Császármetszéssel szültél, várandós vagy, esetleg kisbabát tervezel, és nem tudod elképzelni, hogy néz ki a császármetszés? Most megnézheted egészen közelről.

Elképesztő felvételek kerültek napvilágra arról a pillanatról, ahogy a császármetszés útján megszülető kisbaba kibújik az anyja hasából. Sokak szerint lehetetlenség végignézni a folyamatot, ők valószínűleg nem tudnak megbirkózni a felnyitott has és a vér látványával. 

A pillanat, ahogy a baba kidugja a fejét az anyja hasábólForrás: DailyMail

De azok, akik el tudnak vonatkoztatni ezektől a tényektől, olyan élményekkel gazdagodhatnak, amelyeket soha senki nem vehet el tőlük. Éppen ezért, egy orvos elhatározta, hogy videóra rögzíti a császármetszéssel történő szülés legérdekesebb pillanatait.

Itt még a baba arca takarásban vanForrás: DailyMail

A felvételen tökéletesen látszik, ahogy a kisbaba feje apránként kibújik a gondosan ejtett bemetszésen, így először csak a feje búbját, majd a végén az arcát is megpillanthatjuk. 

 

Végtagok nélkül született egy kisbaba: Fotók!
A szülei mit sem sejtettek arról, hogy leendő gyermekük ilyen súlyos születési rendellenességgel fog a világra érkezni. Hidegzuhanyként érte őket a szembesülés, hiszen a kislánynak egyetlen végtagja sincs. Fotók!