Soma Mamagésa nem először ír a méhtisztításról, és ezúttal is őszintén osztja meg követőivel, hogy miért is van erre szükség. Szerinte azért, mert "minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk", ettől pedig meg kell tisztulni.

Soma Mamagésa már többször beszélt a méhtisztításról a Facebook-oldalán, előfordult az is, hogy megmutatta ennek a szertartásnak a végeredményét. Most azt is elárulta, hogy miért van erre szükség. Szerinte ezeket a rituálékat régen végezték a mexikói nők, de nemcsak ők, hanem a tibetiek, latin-amerikaiak és afrikaiak is.

Soma Mamagésa szerint minden férfit ki kell tisztítani, akivel valaha voltunkFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az összes férfi energetikai lenyomata, akivel valaha szexuális kapcsolatot létesítettünk, ott marad a méhünkben. Az ősi mexikói asszonyok úgy tartják, hogy minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk, amin keresztül összeköttetésben marad velünk. Nyilván valamennyien össze vagyunk egymással kötve, de akivel, akikkel ezen a fizikai szinten is beengedtünk magunkba, a test, az anyag szintjén is kapcsolódunk. Úgy tartják, hogy az elválás után a férfi tovább csapolhatja az energiánkat (mivel mi vagyunk a kehely, a befogadó, a tápláló »anyaföld«, amibe a magokat ültetik), főleg, ha szeretetlenül gondol ránk. Ezek az energetikai lenyomatok viszont kitisztíthatóak. Ezt azért tesszük, hogy visszavegyük (szeretettel) a saját energiánkat, autonómiánkat, teremtő erőnket. Emellett mást is tisztítunk. Azokat is, akik nem ejakuláltak belénk" – írja honlapján Soma Mamagésa.