Végre megműtötték azt a kislányt, aki két fejjel született az indiai Rádzsasztánban. Szörnyen festett az operáció előtt: szívszorító kép.

A kislány egy úgynevezett parazita ikerrel a testén született Rádzsasztánban, április 26-án. A parazita iker jelenség során a terhesség két magzattal indul, de csak az egyik iker fejlődik ki teljesen. A másik magzat csak részlegesen fejlett, gyakran torz, súlyos testi hiányosságokkal rendelkező képződmény, és csak nagyon ritka esetekben életképes. 

Ez történt ebben az esetben is. Az indiai kislány parazita ikrének feje hozzánőtt a csecsemő mellkasához, illetve egy fejletlen bal kéz is. A születés pillanatában az orvosok döbbenten látták, hogy a babának egy másik feje is van, amelyen kifejlett szemek, fülek, orr és ajkak is találhatók. 

Így néztek ki a mellkasuknál összenőtt ikrekForrás: NORTHFOTO/© Rareshot News / SWNS.com/Rareshot News / Swns.Com

A baba 21, illetve 24 éves szülei nagyon aggódtak a csecsemő egészsége miatt, és végtelenül hálásak, hogy a sebészek sikeresen eltávolították a lányukról a plusz testrészt. 

Négy lábbal és két gerinccel született egy gyerek
Parazita ikertestvére miatt született 4 lábbal és 2 gerinccel a kislány. Hosszú műtéten kellett átesnie, ami komoly kockázatokkal járt. Olvass tovább itt...