plasztikai műtét operáció Donna DErrico Baywatch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen fotók kerültek napvilágra a Baywatch című nagy sikerű sorozat egykori sztárjáról, Donna D'Erricóról. A szexi szőkeség többszörösen is kés alá feküdt. 

A 49 éves színésznő betekintést engedett néhány fotósnak az orvosi szobába, ahol a plasztikai műtétének előkészületei zajlottak. Lencsevégre kapták a sztár fehérneműbe bújtatott testét, amin szaggatott vonalakkal jelezték a beavatkozás helyét.

Donna D'Errico szinte mindenét átszabatta Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rf / Mega

Donna nincs már megelégedve magával, hiszen így az ötvenedik év küszöbén már túlságosan ereszkedettnek találja a bőrét, és nyoma sincs annak a feszességnek, amit a tengerparti sorozatban megszokhattunk.

A hátsója körül már egyre több rajzolnivalót talált a sebész Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rf / Mega

A fotósok lefotózhatták még a műtősruhába öltözött Donnát is, aki láthatóan természetesen mozgott a szépészeti klinika folyosóján. Valószínűleg nem ez volt az első, és talán nem is az utolsó alkalom, hogy a szexi szőkeség változtatott valamit a külsején.

Így fest műtős szerkóban a színésznő Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rf / Mega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.