Nótár Mary elárulta: korábban drogozott és mai is gyógyszereket szed

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
drog hangulatjavító Nótár Mary pánikbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részlet derült ki Nótár Mary és egykori menedzsere, Lakatos Róbert bírósági ügyével kapcsolatban. Az énekesnő azonban váratlan vallomásokat is tett a tárgyaláson. 

Nótár Mary és egykori menedzsere egymásnak ellentmondó vádakkal illették egymást a legutóbbi tárgyaláson: Lakatos Róbert kihasználva érzi magát. Állítása szerint a cége nem csak menedzselte az énekesnőt, hanem befogadták, családtagjukként szerették őt, aki most visszaélve a bizalmukkal lopással vádolja őket.

Mary a vallomásában azt mondta, hogy a fellépti díjakból, illetve a szerzői jogdíjakból is kevesebbet kapott a kelleténél, valamint súlyos összegeket kértek el tőle videoklipek forgatására. Ezért döntött úgy, hogy azonnali hatállyal szerződést bont.

Nótár Mary váratlan információkat közölt a tárgyaláson Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A menedzser pedig ezért perelte be a 31 éves sztárt, ugyanis a 2021-ig szóló szerződés felrúgása több tízmilliós anyagi veszteséget jelent a számára.

Mary a tárgyaláson azt is elmesélte, hogy volt olyan időszak, amikor

partydrogot használt,

amit pszichés problémái miatt fogyasztott. A bíró megkérdezte, hogy a menedzseréről elmondott sok negatívum ellenére miért kötött vele szerződést, mire az énekesnő megdöbbentő választ adott:

"Akkoriban idegösszeomlással kezeltek, az öngyilkosság gondolata foglalkoztatott. Úgy írtam alá azt a papírt, hogy nem is tudtam, mi szerepel benne, mivel hangulatjavító gyógyszereket és nyugtatókat szedtem, és szedek azóta is, mert még mindig pánikbeteg vagyok" - írta meg a Story Magazin.

Nótár Mary megtörte a csendet

Nótár Mary ügye egyre súlyosabb információkat hoz felszínre: menedzsere állítja, hogy Mary leszbikus, és sosem volt terhes. A sztár tagadja a vádakat, sőt állítja, minden, amit mondott, igaz, még poligráfos vizsgálat alá is vetette magát, amelynek eredményét kizárólag a Life.hu riporterével osztotta meg. Exkluzív interjú az énekesnővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.