Áldott állapotban van egy amerikai férfi, aki eredetileg nőként született.

A 34 éves Trystan Reese nemátalakításon esett át, majd mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően esett teherbe. Kedvesével, Biff Chaplow-val már két örökbefogadott gyermek szülei, de nagyon szerettek volna egy saját csemetét is. 

Íme a 34 éves férfi pocakjaForrás: Longest Shortest Time/Twitter

Az amerikai férfi mesterséges beültetésen esett át tavaly, ugyanis a nemváltás során épen hagyták a méhét, vagyis képes kihordani egészségesen egy kisbabát. Ám sajnos az első beültetés nem járt sikerrel, ugyanis 6 hetes korában elvetélt. 

Az orvosok tanácsa ellenére, nem vártak egy évet a következő próbálkozással, hanem újból neki futottak néhány hónappal később. Egy darabig titkolták az eredményt, de mostmár mindenkinek szívesen a tudtára hozzák az örömhírt: a fogantatás sikerült, a magzat szépen fejlődik. 

Így próbálja az utcán elrejteni a pocakjátForrás: Biff &/Facebook

Trystan bevallotta, hogy igyekszik takargatni a pocakját az utcán, mert az átlag emberek számára felfoghatatlan, hogy férfi létére terhes pocakot "visel" - írta meg a DailyMail

Nem érzi jól magát terhesen a férfi
A 20 éves Hayden Cross nőként született, de ma már hivatalosan is a férfiak életét élheti. Ám a gyerekvállalás miatt még muszáj egy kicsit kibírnia női testben. Olvass tovább itt...