Olyan titkok derültek ki a híres énekesről, amiket álmunkban sem gondoltunk volna. Szörnyű!

Robert Sylvester Kelly, azaz R.Kelly az 1996-os Space Jam című filmnek köszönheti a hírnevét, melynek betétdalát ( I believe I can fly) ő énekelte. 

Az 50 éves sztárról kiderült, hogy előszeretettel kezd viszonyt tinilányokkal, de valahogy eddig mindig megúszta a pedofíliáért járó büntetést. Egy újságíró azonban most közzétett minden olyan információt, amit az elmúlt években összeszedett Kellyről. 

A kilencvenes években R.Kelly feleségül vett egy 15 éves lányt Chicagóban. Aaliyah anyakönyvi kivonatát meghamisították, hogy az életkora ne állhason a frigy útjába, így keltek egybe. Később azonban az énekes menedzsere megtudta a titkot, és azonnal megsemmisíttette a házasságot.

A lány nem sokat mesélt a kapcsolatukról, de akármi is történt közöttük, már sosem tudhatjuk meg, Aaliyah ugyanis 22 éves korában egy repülőgép-balesetben életét vesztette. 

R.Kelly egy 15 éves lányt bántalmazott szexuálisanForrás: Lionel Hahn/ABACA/Hungary, Romania, Ukraine, Bulgaria, Serbia/ Northfoto/Lionel Hahn

Jim DeRogatis újságíró már 20 éve nyomoz a sztár után, és állítása szerint 14 gyermekpornográfiával vádolják. Ezek közül a legsúlyosabb egy 26 perces pedofilpornó, melyben Kelly is szerepel. 

A felvételen az énekes egy 15 éves lány szájába vizel, és közben arra kéri, hogy szólítsa őt apának. Az újságíró szerint a lány egyértelműen nemi erőszak áldozata volt,ám a sztárt mégsem találták bűnösnek, pedig ez az ügy korábban bíróság elé került - írta meg a HuffingtonPost.