Lajsz András a csőd szélére került betegsége miatt

étterem Lajsz András csőd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem csődbe ment a magyar koktélkirály, Lajsz András. Az 59 éves férfi hosszú hónapokig betegeskedett, ez idő alatt pedig az étterme sem ment jól.

A férfit egy évvel ezelőtt szállították kórházba, amikor szívrohamot kapott. Rövid időn belül ismét két infarktus gyengítette, ráadásul a házassága is tönkrement fiatal szeretője miatt. Lajsz András egy évig gyengélkedett, ami nem tett jót az üzletnek, de a mixer nem adja fel, határozott szándéka, hogy újra a csúcson legyen. Ezért az egészségét is kész kockára tenni - írja a Blikk.

Lajsz András étterme majdnem csődbe ment Forrás: facebook/Lajsz András


"Évi 10 millió forintot kell fizetnem bérleti díjként. Mentek már jobban is a dolgok, nem tagadom. Szanatóriumba is mennem kellett volna, de többet már nem tudok távol lenni az étteremtől, nem hagyom, hogy elvesszen az életem munkája. Meg aztán a vendégeket sem akarom hanyagolni. (...) Sok törzsvendégünk van, de jóval kisebb a forgalom, mint azt megszoktam. Rendezvények miatt sokan kerestek, amíg kórházban voltam, de túl gyakran hallották, hogy nem tudok dolgozni, ezért már ritkábban csörög a telefonom" - mondta a lapnak Lajsz András.

Lajsz folyamatosan vizsgálatokra jár és szeptemberben dől el, hogy újra megműtik-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.