Súlyos műtéten esett át Tordai Teri, színésznő

Fotó: Mudra László - Origo -
Tordai Teri műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tordai Teri , Jászai Mari-díjas színésznő remek formában van, bár elmúlt 75 éves. Ám ezúttal komoly műtétet kellett végrehajtani rajta.

A legendás színésznő súlyos műtéten esett át a közelmúltban: csípőprotézist kapott.

"Féltem a műtéttől, de belenéztem az orvosom szemébe és azt mondogattam magamnak, én ebben az emberben hiszek. Az operáció után hét nappal már itthon voltam. Hetente négyszer jön hozzám a gyógytornász, és mindent megteszek annak érdekében, hogy minél előbb visszatérhessek a színpadra, na és újra teljes értékű nagymama lehessek, bár egy kicsit lassabb tempóra fogom majd magam. A protézisemre úgy tekintek, mint egy tartóoszlopra: a lábacskám már négyhetes" - mesélte a Borsnaka színésznő.

Tordai Teri súlyos műtéten esett át Fotó: Mudra László - Origo

"Előfordult, hogy a mankók kiestek a kezemből, hajolnom viszont még nem szabad. Ráadásul van két kutyám, akik olyan jó fejek, hogy hozzám lassultak, de enni azért kell adnom nekik. Szóval kitaláltam, hogy egy gumiszalagot kötök a mankóra és a másik oldalát a nyakamba teszem. A kutyáknak pedig hosszú nyelű lapáttal adok enni. Ez a hiúságomat sem bántja, mert még jól is néz ki"- vallotta be Tordai Teri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.