Nem is gondolnánk, hogy a szexuális vágy hátterében betegség is állhat...

Sok évvel ezelőtt kezdődött minden, de eleinte senki nem hitt Amanda McLaughlinnak. A szülei azt gondolták, hogy egyszerűen csak nagy étvágyú a lányuk, ám később kiderült, hogy egy ritka betegségben szenved. 

Amanda ugyanis PGAD szindrómás, ami azt jelenti, hogy folyamatos genitális izgalomban van. Egyszerűbben szólva, folyton csak szexelni akar, ami elsőre nagyon vonzónak hangzik, ám a 23 éves lány egyáltalán nem élvezi ennyire a helyzetét. 

Szerencsére a vőlegénye elfogadta olyannak, amilyenForrás: BBC3

"Olyan, mintha folyton orgazmusközeli állapotban lennél, csak soha nincs vége" - mondta Amanda. 

A lány bevallotta, 13 éves korában kezdődtek a tünetek, de csak 6 évvel később diagnosztizálták nála a különös betegséget. Azt is elmesélte, hogy PGAD-val nagyon nehéz párkapcsolatot fenntartani, de a vőlegénye, JoJo, szerencsére képes kezelni a párja rendellenességét. 

"Azt gondolná az ember, hogy csak szexelni kell egyet, és attól máris jobb lesz. De ez nem ilyen egyszerű. Olykor sírva könyörgök neki, hogy szeretkezzünk még, mert akkora rajtam a nyomás, hogy nem bírom elviselni" - folytatta a lány.

13 éves kora óta küzd ezzel, néha elviselhetetlen időket él álForrás: BBC3

Jelenleg több, mint 30 féle gyógyszert szed, illetve jeges borogatással próbálja enyhíteni a kismedencei duzzanatát, és az ezzel járó fájdalmat. Az orvosa azt mondta, annyira ritka esetről van szó, kevés szakirodalommal, hogy pontosan nem tudják megmondani sem az okát, sem a gyógymódját - írta meg a DailyMail

Mennyit tudsz a nemi betegségekről? - Teszt
Hogyan terjed a szifilisz? Melyik kórokozó terjed akár nedves törölközőn keresztül is? Hogyan mutathó ki a Gonorrhoea? Mindenre tudod a választ, vagy nem ártana fellapozni az anyutól kapott felvilágosító könyvet? Persze a Google a barátod, de ezekre a kérdésekre, nem árt ha fejből tudod a választ. Teszteld le, hogy mennyit tudsz a nemi betegségekről!