Szétégett a karja a hétéves kisfiúnak a hennától

Forrás: NORTHFOTO/© Gloucestershire Live / SWNS.com/Gloucestershire Live / Swns.Com -
égés henna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy édesanya osztotta meg kisfia történetét. A hétéves gyerek súlyos égési sérüléseket szenvedett a nyaraláson, miután allergiás reakció lépett fel nála a henna-tetoválás után.

Theo Luckett rábeszélte édesanyját, hogy a család bulgáriai vakációján egy saját henna-tetoválást kapjon. Röviddel azután, hogy felvitték a festéket a karjára, Theo keze felhólyagosodott, egy nappal később pedig már úgy nézett ki, mint egy égési sérülés.

Allergiás lett a hennára Forrás: NORTHFOTO/© Gloucestershire Live / SWNS.com/Gloucestershire Live / Swns.Com

Lehet egy gyereknek henna-tetoválás?

"Nem teszek különbséget a henna-tetoválás, a smink, a felragasztós tetoválás és a hajszínezés között. A 10 éves lányomat nem szeretném kisminkelve, hennával, sárga tinccsel a hajában látni. Ez nem egy 10 éves lányhoz illik, hanem minimum egy kamaszhoz.

Ez tudat alatt is olyan dolgokat vonz be, ami később káros lesz a gyerekre nézve"- mondja egy 10 éves anyuka a Life.hu-nak.

"Én nyomatnék a gyerekre hennát" - mondja egy másik anyuka.

Theo a nyaraláson Forrás: NORTHFOTO/© Gloucestershire Live / SWNS.com/Gloucestershire Live / Swns.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.