Elképesztő születési rendellenességgel jött világra egy kislány Brazíliában. Kész csoda, hogy még él. 

Vitória Marchioli 9 éve született Brazíliában, és a szakemberek szerint lehetetlen, hogy még életben van. Ugyanis a kislány Treacher Collins szindrómával érkezett a világra, melynek hatására nem fejlődtek ki az arccsontjai. 

Összesen 40 csont hiányos az arcában, így pedig a szervei ( szemek, orr, száj ) sem tudtak normálisan kifejlődni. A kórházban azt tanácsolták a szülőknek, hogy kezdjék el szervezni Vitória temetését, mert nem fog többet élni néhány óránál. 

Ehhez képest, csodával határos módon, Vitória már a 9. születésnapján is túl van. Viszont folyamatos felügyeletre szorul, hiszen egyáltalán nem képes egyedül semmire. A szülők, Ronaldo és Jocilene elmesélték, hogy sokan támogatják őket, de még többen támadják azért, mert nem adják fel és küzdenek Vitóriáért. 

Ám őket ez mind nem érdekli, azzal foglalkoznak, hogy minél könnyebbé tegyék a kislány életét. Már 8 nagyon komoly műtéten is átestek, és még további beavatkozások is lesznek. Az orvosok szerint a mérhetetlen szeretet és a törődés is hozzájárul ahhoz, hogy Vitória még életben van - írta meg Mirror

 

Ritka öröklődő betegség miatt törnek a kislány csontjai: Fotók!
A 6 éves Zoe Lush egy osteogenesis imperfecta nevű betegségben szenved, melynek következtében a csontjai olyan törékenyek, akár az üveg. A ritka kór okozza, hogy csontjai gyakorlatilag bármitől képesek összetörni, akár még egy tüsszentéstől is. Fotók!