Egyszer csak arra lettek figyelmesek az emberek, hogy valaki az utcán szül. 

Egy kínai nő szombaton napközben vásárolni ment, ám menet közben "véletlenül" megszült. Értetlenül állunk a helyzet előtt, hiszen átlagos esetben a szülés előtt már jóval érezhetőek a tünetek. Sőt, a szülés beindulásától számítva is van még időnk beérni a kórházba, de az asszony valamiért jó ötletnek találta a padkán világra hozni a kisbabáját.

Szerencsére mindenki jól vanForrás: Thinkstock

Többen is az asszony segítségére siettek. Volt aki széket vitt a számára, mások kartonpapírokat terítettek ki alá. Végül egy mentő is kiérkezett, aki megvizsgálta a mamát és a babát, és szerencsére mindkettejüket egészségesnek találták. 

Éppen ezért az anya úgy gondolta, hogy nincs azzal semmi baj, ha hazamegy. Így mint aki jól végezte dolgát, az egyik kezében a gyerekkel, a másikban egy bevásárlótáskával, szépen békésen hazasétált - írta meg a Shanghaiist.

 

Megszülte gyermekét a transznemű férfi - Fotó!
Két örökbefogadott gyermeke van Trystan Reese-nek és párjának, de szerettek volna egy sajátot is. A nőként született, de azóta férfivá vált Trystan mesterséges megtermékenyítés útján esett teherbe, és nemrég egészséges kisfiúnak adott életet.