Mi lehet annál rosszabb, minthogy egy férfi és egy nő szereti egymást, de a nő minden egyes együttlét előtt retteg párja szerszámától, mert egyáltalán nem biztos, hogy az bevethető lesz.

A mikropénisz egy létező megnevezése annak a férfi nemi szervnek, aminek mérete nagyjából három centiméter, és a férfiak mintegy 0.6 százalékát érinti. Ez a fejlődési rendellenesség már csecsemőkorban észlelhető, pubertáskorban pedig egyértelművé válik. Az apró mérettel rendelkező férfiak nem csak a férfiasságukkal küzdenek, ebből adódóan számos más, leginkább lelki eredetű betegségük is van, mint depresszió, alacsony önbecsülés, önbizalomhiány.

A mikro pénisz mérete nagyjából 3 cm és a férfiak, mintegy 0.6 százalékát érinti - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock


Az amerikai Vice magazinnak sikerült megszólaltatnia Jacket, aki igencsak kis méretekkel rendelkezik, de mára már sikerült megbékélnie sorsával olyannyira, hogy 5 éve boldog házasságban él. Azért nem volt olyan könnyű feldolgoznia ezt a problémát, főleg amikor tiniként a többiek méretét látva szembesült a ténnyel. Akkora volt a farkam, mint egy csecsemőnek"- nyilatkozta Jack. Az amerikai férfi azt is elárulta, hogy az élvezés számára nem a megszokott formában történik. Leginkább kézzel, vagy szájjal tudja őt párja kielégíteni.