Victoria Ross éppen a nászútján romantikázott, mikor az utolsó napon megcsípte egy pók. Majdnem le kellett vágni a lábát. 

A 32 éves Victoria Ross Jamaicában volt nászúton a férjével, Briannel, ám a romantikus kikapcsolódás egy csapásra rémálommá változott. A nőt ugyanis az utolsó napon megcsípte egy pók. A helye is látszott a jobb lábán, de nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget. 

Victoria és Brian a nászútjukonForrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Ám a hazafelé vezető úton nem érezte magát teljesen jól, ezért felkereste az orvosát, aki antibiotikumos kúrát írt fel Victoriának. A csípés helye múlni kezdett, Victoria tünetmentes volt, ám egyik nap hirtelen rosszullét, hányinger, hidegveríték és fejfájás kapta el. 

Kórházba került, ahol kiderült, hogy szepszisben szenved. Intenzív osztályra vitték, gyógyszerekkel kezelték, de az állapota nem javult. Úgy tűnt, amputálni kell a lábát. A bőrét óriási kelések, vérző sebesek, és gennyel telt hólyagok lepték el, amelyek majdnem a térdéig felkúsztak. 

Victoria lábát elborította a fertőzésForrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Szerencsére azonban mégsem került sor a műtétre, mert Victoria szervezete reagálni kezdett a gyógyszerekre, és lassan javulni kezdett. 

"Nem tudom, melyikünknek volt rosszabb, Briannak vagy nekem. De az biztos, hogy az oltár előtt kimondott fogadalmainkat próbára tettük" - írta meg TheSun