Ez annyira gusztustalan, hogy nem találunk rá szavakat. Csak az nézze meg, akinek erősebb a kíváncsisága a hányingernél. Ez nem vicc! 

Dr. Pimple Popper YouTube csatornáját nem véletlenül követik majdnem 3 millióan, ugyanis neki köszönhetően bekukkanthatunk az orvosi szakma legmélyebb bugyraiba. A doktornó ugyanis kamerák előtt vág, szúr, műt, kaszabol, ezért a videóit sok esetben csak erős idegzetűek tudják végig nézni. 

Mint például ezt is, amelyben egy szerencsétlenül járt páciens műtétjét nézhetjük végig. A betegnek egy férfi ökölhöz hasonló méretű zsírgombóc nőtt a tarkójára, amit már csak úgy lehetett eltávolítani, ha felvágták az adott területet. 

Ezt követően a doktornőnek jó mélyre kellett nyúlnia, hogy kiszedje a betokosodott zsírcsomót a férfi nyakából. Ilyen undorító videót még életünkben nem láttunk. Evés előtt, közben és után sem ajánlott. Ez semmikor sem jó ötlet. Brutális. 

 

Gennyes pattanások robbantak ki a férfi orrából: Videó!
Ettől a videótól bizonyára mindenkinek felfordul a gyomra, a fiatal férfi ugyanis egyetlen momentumot sem rejtett véka alá. A felvételen jól látszik, ahogy két ujjával összeszorítja az orrát borító bőrt, melyből egycsapásra többtucat gennyel teli pattanás és mitesszer robbant ki: Videó!