Robbie Williams sérülés turné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams elszomorította a rajongóit, miután turnéjának további állomásait lemondta. Eddig azonban nem beszélt arról, milyen betegség miatt nem tudja folytatni koncertsorozatát. Most végre elárulta. 

Nagyon aggódtak rajongói Robbie Williamsért, mivel a sztár lemondta turnéjának további állomásait. Ilyet még soha nem tett az énekes, így lehetett sejteni, hogy nagyon komoly betegség áll a háttérben, eddig azonban nem árulta el a sztár, hogy mi történt. Robbie most őszintén vallott arról, mi történt.

Robbie Williams fájdalmai miatt nem folytatta turnéját Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnek nagy fájdalmai voltak a megtartott koncertek alatt is, már a szervezés is nagyon nehezen ment. "A nehézség a turné és a koncertek megszervezésében az az egészségi állapotom és a hátam volt. Fizikailag és mentálisan is fittnek kell lenni" - árulta el az énekes, akiről tudjuk, hogy súlyos pánikbeteg, de mint kiderült, egyéb problémái is akadtak. Annyira fájt a háta egy sérv miatt, hogy nem tudta tovább folytatni a turnét, hiába szerette volna - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.