Különleges életformájáról számolt be az az angol fiatal, aki nem igazán tudja magáról, hogy férfi-e vagy nő. 

Egy 20 éves angol fiatal volt a Good Morning Britain vendége, aki elárulta, hogy különös életmód szerint él.A fiatal lány nőként született, de egy ideje már úgy érzi, hogy egyszerre képviseli mindkét nemet. Éppen ezért sajátos péniszprotézise van, amit fel és le tud csatolni attól függően, hogy éppen milyen napja van. 

Tabitha férfiként és nőkéntForrás: iTv

A lány ugyanis mindig reggelente dönti el, hogy éppen férfinak vagy nőnek érzi-e magát. Ennek megfelelően külön ruhagarnitúrával is rendelkezik, hogy a hangulatának megfelelően tudjon öltözködni. Kiderült, hogy barátja és barátnője is van, akikkel ugyanígy a hangulati változásaitól függően találkozik.

Nem titkolt tény az sem, hogy a szülei is hasonlóan kezelik a szexualitásukat, ugyanis Tabitha és/vagy Tate Dowsn-Kingnek két édesanyja van, akik közül az egyik transznemű.

Felmerült a kérdés, hogy vajon az édesapja nemi átalakulása okozhatja-e Tabitha zavarát, de ő állítja, nincs szó zavarról, csak reggelente el kell döntenie, hogy aktuálisan minek, kinek érzi magát - írta meg a DailyMail

 

Megszülte gyermekét a transznemű férfi: fotó
Két örökbefogadott gyermeke van Trystan Reese-nek és párjának, de szerettek volna egy sajátot is. A nőként született, de azóta férfivá vált Trystan mesterséges megtermékenyítés útján esett teherbe, és nemrég egészséges kisfiúnak adott életet. Olvass tovább itt...