Alig született meg a kis Ave-Rose, máris egy komoly és rizikós műtét várt rá. Rita rendellenességgel jött ugyanis a világra: bélrendszere a hasán kívül volt.

Sürgős műtéten kellett átesnie az újszülött Ave-Rose-nak, hogy megmenthessék az életét. A kislány ugyanis ritka rendellenességgel jött a világra: bélrendszere a hasán kívül volt. Édesanyja, a 21 éves Chloe Walters szinte meg sem tudta csodálni kislányát, amikor már a komoly műtétről kellett döntenie, miközben az orvosok a rizikókat sorolták.

Így született a kis Ave-RoseForrás: NORTHFOTO

A kislány 3 órás életmentő műtéten esett át, az édesanya pedig úgy döntött, hogy megosztja történetüket. Ezzel akarta felhívni mindenki feigyelmét erre a rendellenességre, melyet gastroschisisnak hívnak, és háromezerből egy csecsemőt érint. Ez az állapot azért alakulhat ki, mert a hasfal nem fejlődik ki rendesen, ám ez a vizsgálatokon nem mindig látszik. Szörnyen ijesztő volt. Megmondták, hogy nem foghatom sokáig, csak pár másodpercig. Nagyon ideges voltam" - számolt be a fiatal anyuka, aki már jól van, hiszen a kislányát megműtötték, és a picivel is minden rendben!

Szerencsére mára már minden rendbenForrás: NORTHFOTO