7 éven próbálkozott egy brit házaspár a családalapítással. Már majdnem feladták a harcot, mikor néhány egyszerűnek tűnő tanács végül elhozta nekik a csodát. 

Nicola Szymanowski és a férje, Mark, 7 éven át próbálkoztak gyermekvállalással, de hiába minden praktika és a mesterséges megtermékenyítés, nem sikerült családot alapítaniuk. A brit házaspár több, mint 20 ezer fontot, vagyis közel 7 millió forintot költött, mégis kudarcot vallott minden erőfeszítésük. 

A 38 éves nő négy lombikprogramban vett részt, és két alkalommal vetélt el, így pedig már lassan ott tartottak, hogy feladják a reményt. Ám ekkor egy szakértő életmódváltást tanácsolt a házaspárnak. 

Kiderült, hogy a mesterséges megtermékenyítés sikerességéhez életmódbéli változtatásokat is érdemes megtenniForrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Callista Images

Ennek köszönhetően kiiktatták az életükből a koffeint, az alkoholt, illetve átálltak a teljesen szénhidrátmentes táplálkozásra. Nicolának a szakember azt mondta, ne használjon semmilyen parfümöt, és a környezete se fújja be magát, ha vele találkozik. Marknak pedig le kellett mondania a reggeli edzésekről, amelyek a felszabaduló endorfin miatt csökkenthetik a megtermékenyítő képeszséget. 

A házaspár betartott minden szabályt, majd ezt követően mesterséges megtermékenyítés útján, 2017. májusában megszületett a kisfiuk, Charles. A kisbaba teljesen egészséges, a szülei pedig nagyon hálásak, hogy végül teljesülhetett az álmuk. A családról készült fotókat itt tudod megtekinteni