Döbbenetes összefüggést találtak a férfiak pénisze és a rákos megbetegedés között. A hímvessző alakja fontos dolgokra utalhat. 

Nincs két egyforma pénisz, létezik mindenféle méret és forma, ám van egy dolog, ami komoly betegség előjele is lehet. A London Doctor's Clinic alapítója, Dr. Seth Rankin a kutatási eredményeiről mesélt. 

A görbe hímvessző akár a rák jele is lehetForrás: Shutterstock

Elárulta, hogy a hajlított, görbe pénisz utalhat akár rákos betegségre is. Ezt persze nem úgy kell érteni, hogy minden ilyen hímvessző miatt agódni kellene, ugyanis van egy szabály:
"Ha az illető pénisze 15 foknál jobban meghajlik, akkor érdemes kivizsgáltatnia magát" - mondta a doki, aki szerint ez akár a Peyronie-kór jele is lehet. Ez pedig a hímvessző túlzó görbületéért felelős betegség. 

A szakemberek 9 év alatt több, mint 1,7 millió férfi egészségét követték nyomon, és az alábbi statisztikákat fedezték fel: a Peyronie-kórban szenvedő férfiak 43% -kal nagyobb valószínűséggel kapnak gyomorfekélyt, 39% -kal nagyobb eséllyel szenvednek hererákban, és 19% -kal nagyobb valószínűséggel kapnak bőrrákot is - írta meg a DailyStar

Magyar nővel fog szexelni a pénisz nélküli férfi
Andrew Wardle neve akkor vált híressé, amikor kiderült, hogy hímvessző nélkül született. A férfi egy úgynevezett hólyagextrófiával jött a világra, aminek következtében húgyhólyagja a testén kívül fejlődött ki pénisz nélkül. Olvass tovább itt...