A 23 éves Melody Hasse sosem volt megelégedve a nemi szerve kinézetével, ezért úgy döntött megműtteti, ám a várt hatás elmaradt! A férfiaknak nem tetszik annyira, de ő így is örül.

Melody Hasse egy meztelen valóságshow-ba készül, ez volt számára a döntő érv. Sosem volt megelégedve szeméremajkai kinézetével a 23 éves nő, arra pedig képtelen lett volna, hogy gyűlölt testrészét mindenkinek megmutassa. Ahelyett, hogy megpróbálta volna elfogadni önmagát, ő inkább kés alá feküdt, hogy végre büszke lehessen a nemi szervére. 

Nem akarta mutogatni nemi szervét a műsorban, inkább megműttette - Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

"Minden erotikus fotón másképp néztek ki, mint az enyém" - mondta Melody, aki egy idő után már szinte megszállottja lett a nemi szerveknek. Gyűlölte, hogy kisajkai nagyobbak, mint a nagyajkai, és habár ez elég gyakori, ő az erotikus világban nem látott erre példát. Úgy érezte, az ő nemi szerve nem megfelelő, ezért választotta a plasztikáztatást. Az eredmény számára tökéletes lett, de a férfiakat már nem győzte meg annyira. "A legtöbben úgy érzik, hogy a nagyobb ajkak jobbak, nőiesebbek. A többit túl kislányosnak találják" - mondta Melody, de nem keseredett el. Ő sokkal magabiztosabb új szeméremajkaival. 

Egyre nagyobb divat a vaginaránctalanítás (18+)
Egyetlen porcikánk sem menekülhet a modern szépészeti eljárások elől, a műmell vagy a botox már megszokott része az életünknek, s úgy tűnik, az intim tájék teljes átalakítása is egyre elfogadottabb: természetes formáját vagy színét egyre többen változtatják meg nők és férfiak egyaránt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!