Biztonsági őrként dolgozott, most hajnali kettőkor jár vásárolni, hogy ne kelljen látnia, hogyan néznek rá az emberek. Dean Carron a világ legnagyobb sérvét, mintegy 31,7 kilogrammos többletsúlyt cipel a testén.

A 42 éves Dean Carron csak egy vakbélműtétnek vetette alá magát 2010-ben, azonban az operáció során komplikáció lépett fel, így az orvosok 7 órán keresztül küzdöttek az életéért. A műtét további következménye és szövődménye lett az a sérv, mely mára 31,7 kilót nyom –írja a Daily Mail.

A férfi ezzel a hatalmas súllyal a testén kénytelen élni. Ez az egykori biztonsági őrnek nemcsak a hangulatára és életkedvére nyomja rá a bélyegét, hanem testi egészségére is, hiszen térdei és gerince alig tudják cipelni a nagyra nőtt sérvet. Vásárolni is hajnali 2-kor jár, hogy megkímélje magát az emberek undorodó pillantásaitól.

Dean Carron nem engedheti meg magának a műtétet.Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Mansfield Chad / Swns.Com

Az orvosok azt mondják, hogy sérve már túl nagyra nőtt ahhoz, hogy segíteni tudjanak rajta, azonban nemrégiben mégis talált egy eljárást, amely segítene állapotán, azonban ez 30 ezer fontba, azaz több mint 10 millió forintba kerülne, ezt pedig em engedheti meg magántak.