Caramel és Szilágyi Szilvia kislányát, Szofit megműtötték

"Forrás: Instagram/Szilágyszi Szilvia " -
Caramel betegség műtét leukémia Szilágyi Szilvia család kórház Molnár Ferenc (énekes)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leukémiát diagnosztizáltak Caramel kislányánál - derült ki kedden. Szerdán már meg is műtötték, úgynevezett Port-katétert kapott a bőre alá. A család mindent Szofi gyógyulásának rendel alá. 

"Drukkoljatok! Pár perc és elkezdödik a műtétünk, ma megkapjuk a portunkat" - írta ahhoz a szívszorító fotóhoz Szilágyi Szilvia, amelyet közösségi oldalára töltött fel. Kedden érkezett a hír, miszerint Caramellel közös kislányánál, Szofinál akut limfoid leukémiát diagnosztizáltak.

A Bors azt írja, hogy Port-katétert ültettek a kislány bőre alá, amely a kulcscsontnál egy vénába, majd a szívhez vezet. Az eljárást olyan betegeknél alkalmazzák, akik kemoterápián vagy gyakori vértranszfúzión esnek át. A család mindent annak rendel alá, hogy Szofi minél hamarabb meggyógyuljon.

Drukkoljatok! Pár perc és elkezdödik a műtétünk, ma megkapjuk a portunkat. #molnarszofi #meggyógyúlunk #megcsinaljuk

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.