Elege lett a túl nagy mellimplantátumból, ezért saját maga operálta ki testéből a szilikont egy nő.

A 49 esztendős háromgyermekes édesanya, Tonia Rossington évekkel ezelőtt vállalta be a mellnagyobbítást, mondván megereszkedtek a mellei. Egy idő után azonban már kezdték idegesíteni őt méretes keblei, ezért úgy döntött, megszabadul az implantátumoktól.

Az újabb műtétet azonban nem engedhette volna meg magának, ráadásul orvosának is hiába mesélte el, hogy mellei miatt depresszióba esett, a szakember nem akarta őt műtétre küldeni addig, míg az implantátumok nem okoznak fájdalmat.

Ekkor nagy lépésre szánta el magát Tonia, úgy döntött, saját magának veszi ki az implantátumait.

A Mirror azt írja, a nő az otthoni tükör előtt végezte el a műveletet. Először jégkockákat tett a mellére, majd fogott egy kést és az eredeti vágás helyén újabb vágást ejtett. Mivel nem érzett különösebb fájdalmat, mélyítette a vágást, míg elérte a szilikont. Ekkor azonban baj történt: megsértette a szilikont, ami elkezdett ereszteni. Végül kihúzta az implantátumot, de egy része a testében maradt.

Még ekkor sem kezdett nagyon pánikolni, bekötötte a sebeit, felvett egy melltartót és bement a kórházba, ahol ellátták sebeit. Tonia azt mondja, egyáltalán nem bánta meg a műveletet, végre jól érzi magát a bőrében.

Az orvosok megdöbbentek a nő tettén és bíznak benne, hogy senki nem próbálja meg utánozni ezt a műveletet, mert rendkívül veszélyes.