Vajna Timi idén babát szeretne, és mindent megtesz azért, hogy sikerüljön. Hormonkezeléseket kap már egy ideje, amiktől nagyon szenved: felpuffad a hasa, és már a mája sem bírja a sok injekciót.

Vajna Timi nem titkolózik tovább a gyermekvállalásról a rajongók előtt, elárulta, hogy belevágtak Andyvel a babaprojektbe. Kiderült, hogy Timi hormonkezeléseket kap, ráadásul elég sokat. Naponta négy injekciót kap, hogy még több petesejtet termeljen. Ez a mennyiség a Lokál által megkérdezett szakértő szerint általában csak lombikprogram esetén szükséges.

Vajna Timi szervezete egyre kevésbé bírja a hormoninjekciókatForrás: Instagram/Vajna Timi

„Általánosságban elmondható, hogy ilyen mennyiségű hormonkezelés vagy hormoninjekció többnyire a lombikbébi-kezelés valamilyen fajtájához szükséges. Ezeknek az injekcióknak az a céljuk, hogy ne egy darab petesejt érjen meg – amit egyébként a természet biztosítana –, hanem mondjuk tízes nagyságrendben. Ezeknek a hormonoknak a fő hatásuk kétségkívül a többes peteérés előidézése, de hatásukra a szervezet elkezd más hormonokat is termelni, amit a mindennapi életben igencsak érezni lehet. Hangulati változásokat idézhet elő, az alhas telítettségét, valamint az anyagcserére is befolyással lehet, könnyen felszaladnak a kilók. A petenyerés kisebb műtéttel jár, többnyire altatásban végzik. A petesejt leszívása és az embrió beültetése között általában 2–5 nap telik el" – árulta el Dr. Vass Zoltán szülész-nőgyógyász. Timi tehát rengeteg hormont kap, arra pedig már ő maga is utalt, hogy nagyon nagy hatással van ez a közérzetére. Legújabb Insta-sztorijából kiderült, hogy már a mája sem bírja olyan jól a rengeteg injekciót.

Vajna Timi mája kikészül a hormonoktólForrás: Instagram/Vajna Timi