Tarján Zsófi apja, Tarján Pál csontjai 59 helyen törtek el egy balesetben

Tarján Zsófia Hernádi Judit Tarján Pál fa orvos baleset autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű balesetet szenvedett négy évvel ezelőtt Tarján Pál, Tarján Zsófi édesapja. Budapesten autójára rádőlt egy fa, 59 helyen törtek el a csontjai. 

"A II. kerületben, egy főúton mentem a kocsimmal, amikor a semmiből hirtelen rádőlt egy fa az autómra. Terepjáróm volt, ennek és a szerencsének köszönhetem, hogy nem haltam meg" - mondta a Best magazinnak Tarján Pál operaénekes, Tarján Zsófi édesapja, akire 4 évvel ezelőtt zuhant egy fa a II. kerületben. A dombóvári tragédia, ahol csupán egy utas élte túl a balesetet, mélyen megrendítette.

Tarján Zsófi édesapja súlyos balesetet szenvedett Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

Eltört az összes bordája, a gerincében az egyes, a kettes, a hármas és a négyes csigolya és az arccontja is. "Összesen 59 helyen törtek el a csontjaim és elszakadt a húgyvezetékem is. Az idegsebészetre kerültem, két évig tarott, amíg valamennyire helyre tudtak hozni: 36 százalékban tartós maradt a rokkantságom" - mondta a lapnak Tarján Pál, akinél nemcsak a gyógyulás, hanem a pereskedés is hosszúra nyúlt, végül sikerült peren kívül megegyezni a Pilisi Parkerdő Zrt-vel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.