Szörnyű balesetet szenvedett négy évvel ezelőtt Tarján Pál, Tarján Zsófi édesapja. Budapesten autójára rádőlt egy fa, 59 helyen törtek el a csontjai. 

"A II. kerületben, egy főúton mentem a kocsimmal, amikor a semmiből hirtelen rádőlt egy fa az autómra. Terepjáróm volt, ennek és a szerencsének köszönhetem, hogy nem haltam meg" - mondta a Best magazinnak Tarján Pál operaénekes, Tarján Zsófi édesapja, akire 4 évvel ezelőtt zuhant egy fa a II. kerületben. A dombóvári tragédia, ahol csupán egy utas élte túl a balesetet, mélyen megrendítette.

Tarján Zsófi édesapja súlyos balesetet szenvedettForrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

Eltört az összes bordája, a gerincében az egyes, a kettes, a hármas és a négyes csigolya és az arccontja is. "Összesen 59 helyen törtek el a csontjaim és elszakadt a húgyvezetékem is. Az idegsebészetre kerültem, két évig tarott, amíg valamennyire helyre tudtak hozni: 36 százalékban tartós maradt a rokkantságom" - mondta a lapnak Tarján Pál, akinél nemcsak a gyógyulás, hanem a pereskedés is hosszúra nyúlt, végül sikerült peren kívül megegyezni a Pilisi Parkerdő Zrt-vel.