Jordan James Parke igazi Kim Kardashian-rajongónak vallja magát. A férfi imádata odáig terjed, hogy úgy döntött, olyan feneket szeretne, mint amilyen a celebnőnek van. Kés alá feküdt Törökországban, ami majdnem az életébe került. Húsevő baktérium támadta meg. 

Nem kevesebbet akart Jordan James Parke, mint imádata tárgyára, Kim Kardashianra hasonlítani. Nagy-Britanniában nem akart kés alá feküdni, hiszen drágább lett volna a műtét, de attól is félt, hogy esetleg nem kapna akkora implantátumot, amilyet akar. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Out

Jordan James Parke (@jordanjamesparke) által megosztott bejegyzés,

Éppen ezért Törökországba utazott, hogy ott végeztesse el a 8 ezer fontos, azaz több, mint 2 millió forintos műtétet. Ám nem sokkal később egy lyuk jelent meg a jobb farpofáján. "A fájdalom elviselhetetlen volt, és annak ellenére, hogy először minden rendben volt, később nekrózist diagnosztizáltak. Húsevő baktériumom volt, és antibiotikumot kaptam" - idézi a férfi szavait a Mirror.

Az ember azt hinné, hogy ezek után nem fekszik többé kés alá, vagy legalábbis Nagy-Britanniában marad, de nem. Visszamegy Törökországba, hogy egy másik klinikán további beavatkozásokon essen át. Egyébként a fenékplasztika sem az első műtéte volt.