Öngyilkossági kísérlete után szétroncsolódott arccal, de életben maradt egy amerikai férfi. Most második esélyt kapott: arcátültetésen esett át. 

Öngyilkosságot kísérelt meg a kaliforniai Cameron Underwood, fejbe lőtte magát, de életben maradt. Roncsolódott az alsó állkapcsa és az összes foga. Rengeteg plasztikai sebésznél járt, hogy új arcot kaphasson, mire megtalálta dr. Eduardo Rodriguezt, aki tényleg tudott neki segíteni. 3D technikával tervezte meg Cameron új arcát, és a végeredmény elképesztő lett.

Összesen több mint 100 orvos vett részt a 25 órás műtéten, ahol a férfi arcára illesztették az újat. Nagyon hálás vagyok az átültetésért, kaptam egy második esélyt az életre" – mondta a férfi, aki még mindig gyógyul, de már nagyon sok mindent tud. „Nagyon boldog vagyok! Van orrom, szám, mosolyoghatok, beszélhetek és ehetek"  – tette hozzá. Nem szabad elfeledkeznünk arról a donorról sem, akinek tragédiája új esélyt adott Cameronnak. A 23 éves William Fisher feltörekvő író és filmes volt, hirtelen hunyt el 2017 szilveszterén egy mentális betegség elleni, hosszan tartó harc után - írja a Mirror.

Figyelem, megrázó képsorok!