plasztikai műtét torzulás Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna elárulta, torzulást okoztak személyiségében a plasztikai műtétei.

Kelemen Anna már négy mellplasztikán, orrplasztikán és számos szájnagyobbításon van túl. Az egykori playmate elárulta, jól tudja, a sok átalakítás torzított a személyiségén.

Az elsőt nagyon hamar megszokja az ember, és elmegy a saját testének a normális látása. Nálam ez elég hamar megtörtént. (...) Biztos van ízlésficamom, mert nekem tetszenek a nagy mellű, kis orrú, felhúzott arcú hollywoodi rémek, akik senki másnak nem tetszenek. Biztos, hogy okozott torzulást a személyiségemben a plasztika: olyanná váltam, aki nagyon meg akar felelni a saját elvárásainak” – idézi a Bors a modell szavait az RTL Klub műsorából.

Kelemen Anna személyisége eltorzult a plasztikai műtétek miatt Forrás: Kelemen Anna - Insta

Kelemen Anna azt is bevallotta, további plasztikai műtétek gondolatával kacérkodik. Szerencsére eddig az orvosoknak sikerült lebeszélniük róla.

Jó, hogy féken tartanak az orvosok, mert a fenékimplantátumok is elkezdtek érdekelni. Hozzáteszem: Magyarországon olyan lánnyal nem találkoztam, akinek valóban szép a feneke. Nekem a nagy popsi, nagy cici, nagy száj, kicsi orr bejön, bár tudom, hogy nagyon közönséges.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.