Kelemen Anna elárulta, torzulást okoztak személyiségében a plasztikai műtétei.

Kelemen Anna már négy mellplasztikán, orrplasztikán és számos szájnagyobbításon van túl. Az egykori playmate elárulta, jól tudja, a sok átalakítás torzított a személyiségén.

Az elsőt nagyon hamar megszokja az ember, és elmegy a saját testének a normális látása. Nálam ez elég hamar megtörtént. (...) Biztos van ízlésficamom, mert nekem tetszenek a nagy mellű, kis orrú, felhúzott arcú hollywoodi rémek, akik senki másnak nem tetszenek. Biztos, hogy okozott torzulást a személyiségemben a plasztika: olyanná váltam, aki nagyon meg akar felelni a saját elvárásainak” – idézi a Bors a modell szavait az RTL Klub műsorából.

Kelemen Anna személyisége eltorzult a plasztikai műtétek miattForrás: Kelemen Anna - Insta

Kelemen Anna azt is bevallotta, további plasztikai műtétek gondolatával kacérkodik. Szerencsére eddig az orvosoknak sikerült lebeszélniük róla.

Jó, hogy féken tartanak az orvosok, mert a fenékimplantátumok is elkezdtek érdekelni. Hozzáteszem: Magyarországon olyan lánnyal nem találkoztam, akinek valóban szép a feneke. Nekem a nagy popsi, nagy cici, nagy száj, kicsi orr bejön, bár tudom, hogy nagyon közönséges.”