Megrendítő posztot tett közzé a közösségi oldalán Pirner Alma. Elárulta a követőinek, hogy műteni kell, fél a beavatkozástól. Arra kérte őket, ajánljanak neki néhány dolgot annak érdekében, hogy megnyugodjon. 

"Hogyan kell nem félni? Van, amikor nehézségekbe ütközünk, megoldandó feladatokba, ami elől bármennyire is szeretnénk, nem menekülhetünk. Utána már csak vársz, hogy túl legyél rajta. Ilyenkor muszáj segítségül hívni a "mindfullness"-t, hogy ne a "holnapon" kattogjunk és aggódjunk, hanem élvezzük a mai pillanatot" – kezdte a közösségi oldalán közzétett posztját Pirner Alma.

Az is kiderült, hogy műtétre készül, a követőit arra kérte, ajánljanak neki olyan technikákat, amelyektől egy kicsit megnyugodhat. Az édesanya azt nem árulta el, hogy milyen műtét vár rá, de azt igen, hogy tart tőle. 

"Én a légzéstechnikát, pozitív vizualizációt és meditációt alkalmazom. De bevallom férfiasan, akkor is félek a műtétektől. Úgyhogy drukkoljatok holnap" – zárta sorait Pirner Alma. 

A poszthoz rengeteg komment érkezett, biztatják őt a rajongói. Többen tettek fel kérdést azzal kapcsolatban, hogy mi a problémája, ám erre nem válaszolt.