Daniel Craiget a bokasérülése miatt meg kell operálni

Forrás: MGM -
műtét Daniel Craig
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bokasérülése miatt meg kell operálni Daniel Craiget, aki az új James Bond-film forgatásán szenvedett balesetet. A producerek azonban megnyugtatták a rajongókat, hogy a sztár kényszerpihenője miatt a film bemutatása nem csúszik későbbre.

Craig lába a jamaicai forgatáson sérült meg. A hivatalos James Bond Twitter-oldal szerint a színésznek csak egy kisebb műtéten kell átesnie. "A produkciós munkák tovább folytatódnak, amíg Craig két hétig lábadozik a műtét után. A film bemutatásának dátuma nem változik, továbbra is 2020 áprilisában debütál" – tájékoztattak szerdán a producerek.

Forrás: MGM


A továbbra is cím nélküli film a 25. James Bond-mozi lesz. Az 51 éves Craig pedig ötödször játssza el egymás után a 007-es brit titkos ügynököt. A brit média a múlt héten számolt be arról, hogy a színész megcsúszott, és megsérült a bokája egy akciójelenet felvétele közben.
A James Bond-filmsorozat utóbbi epizódjai világszerte nagy kasszasikert arattak: a Sam Mendes rendezésében készült és 2012-ben bemutatott Skyfallra több mint egymilliárd dollárért (294 milliárd forint) váltottak jegyet a nézők, a 2015-ös Spectre – A Fantom visszatér című epizódra pedig 880 millió dollárért (259 milliárd forint).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.