Miután levették a melleit kiderült, hogy nem rákos a fiatal anya, Sarah Boyle

Forrás: NORTHFOTO/¬© Sarah Boyle /SWNS.COM/Sarah Boyle /Swns.Com -
mellrák Anglia műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Boyle 25 éves volt, amikor mellrákot diagnsztizáltak nála. A műtétek és a kemterápia után derült ki, hogy tévesen.  

Mindkét mellét eltávolították Sarah Boyle-nak, aki 25 éves volt, amikor emlőrákot diagnosztizáltak nála. Kiterjedt kezelést kapott, amely magában foglalta a kemoterápiát és a rekonstrukciós beavatkozást is. A biopszia azonban megdöbbentő eredményt mutatott: kiderült, hogy a fiatal anya egyáltalán nem beteg. Sarah ügyvédeket fogadott az eset felderítésére, kiderült, hogy az angliai kórházban emberi mulasztás történt. Sarah és a jgi csapata azt sürgetik, hogy az orvosok használják a mesterséges intelligenciát is a vizsgálatok során, ugyanis kutatások igazolták, hogy pontosabbak, mint az orvosok a mellrák diagnosztizálásában mammográfiás vizsgálatból.

Miután levették a melleit kiderült, hogy nem rákos a fiatal anya, Sarah Boyle Forrás: NORTHFOTO/¬© Sarah Boyle /SWNS.COM/Sarah Boyle /Swns.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.