Két orvos őrizte a kulisszák mögött Benkő Lászlót: senki nem tudott újabb műtétjéről

betegség műtét Csongrádi Kata Omega Benkő László egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, újra meg kellett műteni Benkő Lászlót, egy bőrdaganatot kellett kivágni a lábáról. A zenész arról beszélt, mentálisan is nagyon megviseli a betegség.

Benkő Lászlónak el kellett halasztania műtétjét, ugyanis az Omega sztárja Csongrádi Kata S. Nagy István legnagyobb slágerei című dupla koncert sztárvendége volt. A muzsikus emberfeletti erőről tett szert, 76 éves kora és a pokoli fájdalmak ellenére is legendás előadást tartott. Az újabb műtétről mindössze ketten tudtak, Kata valamint a műsor szervezője, a közönség és a további fellépők előtt teljes volt a titkolózás. -írja a Blikk.

Bár Benkő jól érezte magát, Kata nem engedte, hogy orvosi felügyelet nélkül koncertezzen, ezért a muzsikust mindkét fellépés alatt két orvos őrizte a kulisszák mögött. Szerencsére nem volt szükség a beavatkozásukra.

Benkő László újabb műtéten esett át. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.