Koronavírus gyanúja miatt vitték kórházba Tallós Rita unokaöccsét

Forrás: FEM3 -
Tallós Rita unokaöccs kórház koronavírus influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feljelentést tesz az orvosi kamaránál Tallós Rita. Szerinte az orvosok udvariatlanok velük, amikor bevitték unokaöccsét a kórházba koronavírus gyanújával.

Tallós Rita unokaöccse váratlanul rosszul lett a minap, majd hívták a körzeti orvost, aki a magas lázra való tekintettel a kórházba küldte őket gyorstesztet csináltatni. A fiú nemrég külföldön járt, ezért mindenki megijedt, hogy esetleg koronavírus támadta meg a szervezetét.

A kórházban azonban meglehetősen durván bántak velük, kijelentették, nem létezik gyorsteszt, a fiú anyját pedig nem engedték be a rendelőbe. Végül kiderült, hogy a gyerek influenzás lett, de a színésznő nem hagyja annyiban a dolgot, feljelentést akar tenni az orvosi kamaránál.

Az unokaöcsémet nem tartották benn, eszerint nem koronavírusos, de komoly influenzás, és a leletére még pár napot várni kell. Nem is ez a baj, hanem az, hogy nem lehet ennyire empátia nélkül viselkedni" – nyilatkozta a Blikknek.

Tallós Rita Forrás: FEM3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.