Csonka András a karanténról: "Olyan érzés, mintha gúzsba kötnének" -Videó

járvány karantén Csonka András Joshi Bharat koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat Kanarténnaplók című új videósorzatának legutóbbi vendége Csonka András volt. A színész elmesélte, hogyan éli meg a mindennapokat, és mitől tart.

"Röviden jól vagyok... Ha belegondolok, hogy két hét alatt mennyit fordult a világ, és mennyi minden történt, akkor azt mondom, hogy nem vagyok jól..."

-kezdte Csonka, aki úgy véli, ekkora egységes pofont az emberiség talán a világháborúk alatt kapott, de az sem érintett mindenkit.

A színész egyedül él, és bár néha elmegy vásárolni, a vásárlási láz őt elkerülte. Negyedikén indult volna a nővéréékkel egy Földközi-tengeri hajóútra. Csonka András minden este 7 órakor liveozik a Facebook-oldalán, és interneten keresztül tartja a kapcsolatot mindenkivel, de nagyon hiányzik neki a régi, jól megszokott élete.

"Túl sok ebben az egész történetben a bizonytalansági tényező, a kérdőjel. Az a baj, hogy nem tudunk arra készülni, hogy lesz egy határidő, amin túl újra indul az életünk, mert nem tudjuk, hogy mi lesz..."

Csonka András attól is fél, mi lesz azzal a rengeteg emberrel, akiknek nincs megtakarításuk, vagy mi lesz vele színészként hetek, hónapok múlva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.