A 20 éves angol egyetemista, Megan Ward életében nem élt át orgazmust, erre sokakban felmerülhet a kérdés: ebben mi az érdekes, hiszen sok nőnek nem sikerül. Ám Megannek akkor sem, ha önkielégítést végez.

A lány 17 éves volt, amikor először végzett önkielégítést, azonban sem az első, sem a második, de még sokadik alkalommal sem járt sikerrel. A lány később orvoshoz fordult, aki anorgazmust, vagyis az orgazmusra való képtelenséget állapított meg nála, ami egy viszonylag gyakori rendellenesség a nőknél - írja a Cosmopolitan.

Megan Ward, aki még sosem élt át orgazmustForrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Megan több hónapig próbálkozott terápiával, azonban sikertelennek bizonyult, ráadásul a különböző segédeszközök sem segítenek a dolgon.

„10 vibrátorom van és egy csomó szexjátékom. Úgy ragaszkodom hozzájuk, mint más a háziállataihoz" – mesélte viccesen Megan a Daly Mailnek.

Az egyetemista, aki még egy bátor cikket is írt betegségéről az iskolaújságba, a rengeteg negatív tapasztalat ellenére sem adja fel a reményt és egyáltalán nem szégyelli szexuális rendellenességét. Mindennap úgy kell fel, hogy egyszer sikerülni fog neki is.