Nádai Anikó kisfia születése után megcsináltatta melleit. Akkor jó ötletnek tűnt, ma már a kivételén gondolkozik.

Nádai Anikó szülés után csináltatta meg melleit. Az akkor legkorszerűbb implantátumokat helyezték be neki, amiről évekkel később kiderült, hogy problémákat okoz, ki is vonták a forgalomból. 

Nádai AnikóFotó: Szabó Gábor - Origo

A műsorvezető egészségügyi problémákkal küzd és ha kiderül, hogy az implantátuma áll a háttérben, azonnal kiveteti.

"Kellett egy kis idő, mire megszoktam, de végre igazán jól éreztem magam a bőrömben. 295 köbcentis implantátumokat választottunk, amik akkor a legjobbnak számítottak. Három évvel később ennek a márkának egy másik típusát kivonták a forgalomból, sőt, kiderült, veszélyes, mert rákkeltő hatása lehet" - mesélte a Blikknek Anikó, akit Polgár Kriszta története döbbentett rá arra, hogy a mellimplant kivétele lehet a megoldás.

"Már voltam vérvételen, ultrahangon, legközelebb pedig neurológushoz megyek, hogy kiderüljön, mi a probléma. Először a hajam kezdett hullani, csomókat szedtem ki a fésűből, utána jöttek a pattanások, számtalan ételallergia és érzékenység, az állandó fáradtság, valamint hogy már szinte az egész lábfejem zsibbad. Alaposan ki kell vizsgáltatnom magam, hiszen könnyen lehet, hogy – amiként Krisztánál – nálam is a beültetett szilikon okozza a gondot. Ha ezt megerősítik az orvosok, akkor kivetetem, hiszen van egy fiam, felelősséggel tartozom érte, és nem csinálhatok hiúsági kérdést ebből."