Nádai Anikó komoly egészségügyi problémákkal küzd: mellimplantátumára állhat a háttérben

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség mellimplantátum Nádai Anikó egészségügyi problémák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó kisfia születése után megcsináltatta melleit. Akkor jó ötletnek tűnt, ma már a kivételén gondolkozik.

Nádai Anikó szülés után csináltatta meg melleit. Az akkor legkorszerűbb implantátumokat helyezték be neki, amiről évekkel később kiderült, hogy problémákat okoz, ki is vonták a forgalomból.

Nádai Anikó Fotó: Szabó Gábor - Origo

A műsorvezető egészségügyi problémákkal küzd és ha kiderül, hogy az implantátuma áll a háttérben, azonnal kiveteti.

"Kellett egy kis idő, mire megszoktam, de végre igazán jól éreztem magam a bőrömben. 295 köbcentis implantátumokat választottunk, amik akkor a legjobbnak számítottak. Három évvel később ennek a márkának egy másik típusát kivonták a forgalomból, sőt, kiderült, veszélyes, mert rákkeltő hatása lehet" - mesélte a Blikknek Anikó, akit Polgár Kriszta története döbbentett rá arra, hogy a mellimplant kivétele lehet a megoldás.

"Már voltam vérvételen, ultrahangon, legközelebb pedig neurológushoz megyek, hogy kiderüljön, mi a probléma. Először a hajam kezdett hullani, csomókat szedtem ki a fésűből, utána jöttek a pattanások, számtalan ételallergia és érzékenység, az állandó fáradtság, valamint hogy már szinte az egész lábfejem zsibbad. Alaposan ki kell vizsgáltatnom magam, hiszen könnyen lehet, hogy – amiként Krisztánál – nálam is a beültetett szilikon okozza a gondot. Ha ezt megerősítik az orvosok, akkor kivetetem, hiszen van egy fiam, felelősséggel tartozom érte, és nem csinálhatok hiúsági kérdést ebből."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.