Hosszú hallgatás után végre nyilatkozott Sas József

Forrás: TV2 -
stroke Sas József Árkus József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 81 éves Sas József, az utolsó információk szerint még mindig nem épült fel teljesen a storke-ból, ám most megtörte a csendet. 

A humorista azonban nem magáról beszélt a Blikknek, a Parabola című egykori nagysikerű műsor vezető újságírójáról, egyik jóbarátjáról, a szintén humorista Árkus Józsefről emlékezett meg, aki most november elsején lett volna 90 éves.

Sas József Forrás: TV2

"Az agydaganata ellenére is dolgozott, pedig a kemoterápia miatt kihullott a haja. Emiatt nem akart közönség elé állni, de én rávettem. Mert a betegség nem zavarta a beszédben, és imádta a színházat. Mondtam neki, a feleségemnek, Zsuzsának van egy isteni parókása a Dob utcában. Elviszem oda, és olyan hajat csinálnak neki, hogy senki észre sem veszi, nem valódi. Szegény még egy évet játszott parókában, és a közönség tényleg nem vette észre a póthajat. Annyira különleges, páratlan egyéniség, nagy tehetség volt, az intellektusa varázsolt el mindenkit."

Állapotát illetően szűkszavúan így nyilatkozott: "Köszönöm, jól vagyok, gyógyulgatok, ezzel kapcsolatban nincs túl nagy változás."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.